Margreeth van der Kolk

In 2008 is Margreeth afgestudeerd als seksuoloog bij de Rino en gestart met de praktijk voor seksuologie in Kampen. Naast seksuele problematiek biedt ze begeleiding bij relatieproblemen en psychosociale hulp. Oorspronkelijk is ze haar loopbaan begonnen in de jeugdhulpverlening en psychiatrie, daarna heeft ze gewerkt met slachtoffers en plegers van seksueel- en huiselijk geweld en ervaring opgedaan in de ambulante eerstelijnshulp. Ze is gespecialiseerd in verschillen tussen mannen en vrouwen en mensen met een beperking en angst- en trauma begeleiding (EMDR). De EMDR hoeft niet gekoppeld te zijn aan de seksuologie. Als voorlichter en trainer verzorgt ze, eventueel met een van de samenwerkingspartners, scholing en trainingen.

Gerard Keuter

Gerard is werkzaam bij verschillende disciplines binnen KoMa. De belangrijkste onderdelen zijn de activiteiten als seksuoloog.

Majorie Belt

Majorie is ortho-pedagoog en is gespecialiseerd in jongeren. Naast haar werk bij KoMa doet ze onderzoek en geeft ze les op de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Majorie werkt voornamelijk binnen de afdeling kinder- en jeugdhulp. Bij KoMa doet zij:
 • Orthopedagogische hulp
 • Ouderschapsbegeleiding en opvoedingsondersteuning
 • Deskundigheidsbevordering
 • Sandra Matray

  Sandra is tekencoach en werkt met volwassenen en kinderen. De kinderen behandelt ze binnen onze afdeling kinder- en jeugdhulp. Daarnaast is Sandra seksuoloog i.o.

  Arts

  Arts, (specialisatie fertiliteit) en seksuoloog
  Indien nodig doet de arts lichamelijk onderzoek bij klachten of onderzoek wat een voorlichtend karakter heeft (psycho educatief). Zij doet de seksuologie waarbij de problematiek ontstaan is vanuit een lichamelijke stoornis, ziekte of beperking.

  Cecile Bramer

  Cecile werkt bij KoMa als hulpverlener met een aantekening als seksuoloog, ze behandelt psycho-sociale hulpvragen, daarnaast geeft ze EMDR behandelingen en is geregistreerd coach/supervisor en begeleidt bemiddelingstrajecten. Ze is trainer en verzorgd workshops en trainingen op het gebied van seksualiteit, gedragsverandering, diversiteit en interculturele communicatie.

  Geeske Broekerd

  Geeske is voetreflextherapeut. Zij ziet cliënten waarbij voetreflextherapie een aanvulling is op de lopende behandeling. Het is mogelijk om u alleen voor dit onderdeel aan te melden.

  Rinus van Warven

  Drs. Rinus van Warven is counselor, coach en zingevingstherapeut. Hij studeerde in 1985 als een van de eerste cultuurfilosofen af op zingeving en de zin van het leven. Een goede zingevingstherapeut geeft mensen de macht over hun leven. Binnen KoMa werken wordt samengewerkt op het gebied van seksualiteit en religie.

  Trudy Prigge

  Trudy Prigge is autisme specialist, ze heeft zich als maatschappelijk werker in deze problematiek gespecialiseerd. Daarbij gebruikt zij haar kunstachtergrond om mensen op een creatieve beeldende wijze te kunnen begeleiden. Trudy is verbonden aan Autisme Hulpverlening Overijssel. Naast de directe cliëntenbegeleiding, geeft zij cursussen, workshops, deskundigheidsbevordering aan professionals die geïnteresseerd zijn in het thema autisme. Haar achtergronden zijn: Aki Kunstacademie, Sociale academie Saxion Hogeschool, Autismespecialisatie Fontys Hogeschool.

  Erik van Beek

  Erik van Beek is geregistreerd seksuoloog NVVS-SH. Hij heeft een ruime ervaring als groepsbehandelaar binnen de GGZ (geestelijke gezondheidszorg) en is hij cultuurfilosoof. Regelmatig zijn er publicaties van Erik rond het thema seksualiteit. Hij werkt voornamelijk met paren. Hij heeft expertise opgedaan in het behandelen van verslavingen en obsessies rond seks. Hij werk wisselend in Haarlem, Zwijndrecht, Zutphen en Zwolle.

  Beweeg de muis over een naam om de onderliggende tekst te lezen.